RFUS-61B är en relämodul för utomhusmontage. Produkten är klassad IP 65 och kan därför t.ex. användas i stallmiljöer, våtutrymmen. Produkten har precis som RFSA-61B ocg RFSA-61M 6 olika funktioner som kan programmeras mot olika typer av sändare (RF-KEY, RFWB20/G, RF-TOUCH,RF-PILOT m.fl.

Med vår lilla strömtång, FC-33, får du ett behändigt verktyg som mäter ström AC/DC upp till 80 A. Den har dessutom inbyggd LED-ficklampa och en inbyggd "voltpenna" som känner elektriska fält 100-600 V. Kan användas för att t.ex. kolla säkringarna, ta reda på vilken sida som är fas och nolla i ett uttag mm. Med andra ord 3 funktioner i en och samma strömtång.

Så här kan du göra för att styra din garageport från t.ex. två olika platser om du använder vårt ställdon för garageporten, RFJA-12B/230. Ta med en RF-key i bilen och sätt väggbrytaren RFWB-20/G i t.ex. hallen därinne. Du kan programmera båda sändarna till att styra RFJA-12B/230.

Visste du att i vårt nya 2-kanaliga astronomiska ur med multifunktion, 4291, kan du ställa helt individuella program på kanal 1 och kanal 2. Ex. kanal 1 kan styra en belysning helt efter solnedgång och soluppgång medan kanal 2 kan styra något helt annat som ett vanligt digitalt veckour. Du kan kanske spara in ett extraköp av ett veckour?

Spara lagerhållningskostnader med våra multiprodukter:
Multitidrelä CRM-93H klarar alla spänningar och funktioner och har 3-polig reläutgång.
Termostaten Universal ersätter mer än 100 fabrikat och kan användas till både kyl- och frysapplikationer.
Multirelä 1-modul med 3-polig reläutgång 8 A växlande 11-265 VAC/VDC.
Multiastro som kan användas både som astrour, veckour och skymningsrelä med utegivare, nollgenomgångsstyrd reläutgång gör att den klarar de flesta laster.
Alla dessa produkter är exempel på vad en servicetekniker kan ha med sig i bilen för att klara de vanligaste jobben.

Spara lagerhållningskostnader med vår nya "multiprodukt" 4091 eller 4291! Du har alltid hemma ett astronomiskt ur, ett digitalt veckour och ett skymningsrelä med eller utan ur i! Allt i en vanlig 2-modulers produkt!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Visste du att med hjälp av lämplig strömtransformator, kan du utöka mätområdet för t.ex. strömrelä PRI-52, upp till 600 A

 

Saknar du en bruksanvisning på våra produkter? Under fliken "Bruksanvisningar" i vår webbutik, kan du ladda ner de flesta av våra bruksanvisningar.

Visste du att vårt multitidrelä, CRM-91H, har en reläutgång på hela 16 A och är växlande? Det innebär att du kan spara in ett relä och köra belastningen direkt istället om den ligger inom 16 A. Spartips!

Visste du att till våra digitala kopplingsur typ 3091 och 3291, kan du köpa till en minnesnyckel där du kan ladda ner ett program du gjort i ett kopplingsur. Du kan sedan ladda upp samma program till andra kopplingsur eller ha den som back-up om något skulle hända. Tidsbeparande! Det finns även en programvara för PC, USB3091, så du kan sitta vid ditt skrivbord och programmera alla tider. Speciellt bra om du har många tider t.ex. när du använder uret som ett årsur.

Visste du att med våra trådlösa komponenter kan du göra vilken reläfunktion som helst trådlös och styra t.ex. en belysning. Vi kan ta ett exempel med ett astronomiskt ur. Du har en lampa som sitter på en stallbyggnad 100 m bort. Denna lampa vill du styra med hjälp av ett vanligt astronomiskt ur utan extra kabeldragning. Så här gör du: Anslut någon av sändarna RFIM-20B,RFIM-40B eller RFSG-1M till reläutgången på ditt astronomiska ur. När reläutgången sluter skickas denna slutning till sändaren som i sin tur skickar signalen till en mottagare t.ex.RFSA-61Beller RFSA-61M som du anslutit till lampan på din stallbyggnad. Klart!

Grunden för att koppla ihop sändare-mottagare är likartad för alla våra trådlösa produkter. Så här gör man:

1. Anslut t.ex. RFSA-61B till 230 VAC
2. Tryck in "PROG"-knappen på RFSA-61B i mer än 3 sek. så den börjar blinka.
3. Ta fram t.ex. RFWB/20G och välj någon av funktionerna 1-6 som finns i RFSA-61B. Tryck t.ex. 4 gånger på överdelen om det är den funktion du vil ha här eller t.ex. 2 gånger om det är den funktion du vill ha.
4. Tryck kort på "PROG"-knappen på RFSA-61B för att spara funktionen.
5. Klart.
Klicka här för mer komplett instruktion

Visste du att när man letar jordfel med t.ex. vår jordfelsströmtång DT-9810, börjar man med att välja det lägsta atrömområdet och därefter lägga tången över alla ledare. Resultatet ska då bli 0. Visas något annat motsvarar det den totala läckströmmen. Mät därefter Fas-nolla för att komma fram till i vilken fas problemet ligger.

Visste du att det numera finns relä med byggmåttet 1 modul för både 1-polig och 3-poligväxlande kontakt och som klarar alla spänningar 12-240 VAC/VDC? Med ett sånt relä i servicebilen, har du alltid rätt relä och spänning med dig. Varje relä har dessutom en klar och tydlig LED-lampa som visar när reläet är draget.

Visste du att med den trådlösa mottagaren RFUS-61B som kan sitta utomhus (IP65), får du 6 olika funktioner som du kan styra trådlöst med t.ex. RF-key, RF-pilot, RF-touch,RFWB-20G eller med vår app.

Visste du att med vårt trådlösa relä, som bygger en modul, kan du styra laster upp till 16 A (AC1). Den växlande kontakten kan styras trådlöst på upp till 200 m avstånd!